srijeda, 8. listopada 2014.

USKORO!


Novo pitanje sa vaše desne strane. Molim klikove. Hvala. 

Naime, planiram uskoro pisati više o prehrani malenih, i to u specijalnim zdravstvenim okolnostima. 
Dolazi nam hladna zima, a tmurnu i dosadnu jesen i ove godine već polagano upoznajemo. To je dovoljan razlog da blog nastavim sa receptima, savjetima i jelovnicima za dječicu sklonu prehladama, gripama, bronhitisima, upalama i sl. Pa da nam jesen bude šarena, mirisna i topla, a zima svečana, svjetlucava i čista ! 

 Također, s obzirom da nisam dugo pisala, potrebna mi je vaša malena ( a meni značajna i vrijedna) glasačka pomoć oko prijedloga za izbor obrade tema u nastavku naših druženja.
Hvala!


P.S.
Pišem, osmišljavam, kreiram, kombiniram, važem, promišljam, odabirem, ispitujem, propitujem... s veseljem, apsolutno!  i samo Vaše, odnosno osobne menije Vašeg malenog sunca i mjesečne rasporede prehrane za Vaše maleno, za svaki dan u tjednu sa  detaljnim, kompletnim, potpunim, iscrpnim  :))) opisom svake namirnice, preporukama za kombuniranje iste kroz dan, a uzimajući u obzir i druge obroke, dinamikom konzumiranja, učincima na zdravlje, nutritivnim vrijednostima, procjenom alkalnosti te među ostalim  i načinom pripremanja i čuvanja,  bilo da ste na početku dohrane, bilo da ste već usvojili žlicu, bilo da sve papate ili imate poteškoća sa odabirom, kombinacijama, izborom,  nedoumicama, termičkom obradom namirnica, ili ste pak u specifičnim pripremama jer vaše ljubljeno mora jesti hranu prilagođenu ev. poteškoćama, kako probavnim, tako i alergijskim i sl.  U bilo kojem od tih slučajeva, obratite mi se  sa konkretnim pitanjima u mail. Vaš meni, obuhvaćat će sve obroke za Vaše maleno, bilo da je tek na prvom, ili ima dva obroka krute hrane, tri, četiri ili ste već na  svih pet. 
Hvala, 2x :)  






Nema komentara:

Objavi komentar